Mától minden nap egy jó hírrel szolgálhatunk!

Kezdésként örömmel jelentjük be, hogy csapatunk kapitánya, Kovács Róbert a következő idényben is az A’Stúdió Futsal Nyíregyházát erősíti.

Robi már az együttesünk alapját adó Levelek SE tagja volt. Azóta rengeteg változás történt klubunknál, de az ő személye állandó! A hamarosan harminc éves játékosunk már a Stúdióval lett NB III-as bajnok, a következő idényben vele együtt harcoltuk ki a feljutást az NB I-be (az osztályozón ő is betalált), majd az élvonalban is csapatunk alapembere volt. A 2022–2023-as idényben házi gólkirályként 19 gólt szerzett a bajnokságban, ebből hatot az alsóházi rájátszásban jegyzett. A mögöttünk hagyott évadban hétszer talált be, és bár roppant szerencsétlen módon a legrosszabbkor sérült meg, a szezon utolsó összecsapásán már ő is a pályán segítette a csapatot a bronzérem megszerzésében!

– Számomra nem volt kérdés, hogy maradjak-e vagy sem, mivel én a kezdetektől jelen vagyok a Nyíregyháza színeiben. Sajnos alapítóként már csak én maradtam… Szeretném továbbépíteni a futsalkarrierem, amivel nem lesz gond, mivel olyan játékosokkal és edzővel dolgozhatok, akik szakmailag topon vannak! Amellett, hogy egyénileg minél jobban szeretnék fejlődni, a csapat érdeke a legfontosabb, azt szeretném, hogy minél jobb pozíciót érjünk el a bajnokságban – fogalmazott Kovács Róbert.