Lakatos László, Krajnyák Zsolt és Kovács Ádám már nem a csapatunkkal kezdi meg a következő szezont.

Lakatos „Csoki” László játszott már az A’Stúdió egykori alapját adó Levelek SE-ben is, majd a 2021–2022-es szezon második felében csatlakozott együttesünkhöz. Az NB II felsőházi rájátszásában 11 gólt szerzett és az osztályozó első meccsén is betalált. Az első élvonalbeli szezonunkban 14 bajnokin kezdett, 15 találatából ötöt a bennmaradásról döntő alsóházi meccseken szerzett. A mögöttünk hagyott idényben a korábbiaknál kevesebb lehetőséget kapott, de minden pályára lépése alkalmával szenvedélyes játékkal vette ki részét a bronzérmez megszerzéséből!

Krajnyák Zsolt kisebb kitérő után „tért haza” és játszott újra nyíregyházi színekben. Első NB I-es idényünkben három gólt lőtt, köztük volt a felejthetetlen, Nyírbátor elleni ollózós csoda. Az elmúlt két évben sérülés is nehezítette a feladatát, de az utolsó egy-két hónapban egyre többet játszott és hasznos tagja volt a csapatunknak.

Kovács Ádám tavaly nyáron érkezett és egy szezont töltött Nyíregyházán. A felnőtt válogatottnál is számításba vett fiatal játékos talán az idény végére került a legjobb formába, a Berettyóújfalu elleni bronzcsatában két gólt is jegyzett.

Mindhármuknak köszönjük a munkáját és sok sikert kívánunk nekik az élet minden területén!