Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc első mérkőzését megnyertük! Folytatás hétfőn 18 órakor a Continental Arénában. A mérkőzésre ingyenes lesz a belépés!
Már most biztosan a klub történetének eddigi legnagyobb eredményét érjük el az idény végén (második NB I-es szezonunkban!), és a Berettyóújfalu ellen megkísérelhetjük bronzéremmel színesíteni az idényünket.
Csapatunkon meglátszanak már a hosszú szezon nyomai, Dávid Richárd éppen visszatérhetett, ám Kovács Róbert sajnos nem léphetett pályára – minden bizonnyal nem is fog már ebben párharcban – és többen is sérüléssel küzdenek.
Talán megilletődötten kezdtük a párviadal első, péntek esti mérkőzését, hiszen az első percben három nagy helyzetet is engedtünk ellenfelünknek: valamikor Petró Martinnak, máskor a szerencsének köszönhettük, hogy nem kerültünk nagyon gyorsan nagy hátrányba.
Maneca révén mi is helyzetbe kerültünk az első percekben, Gregory a kapufát is eltalálta, ám hátul nagyon pontatlanok voltunk, a saját térfelünkön adtuk el a labdákat, így folyamatosan izgulhattunk. A hetedik percben már nem úsztuk meg az újabb hibát, Rábl János egy az egyben találta magát kapusunkkal szemben, amit nem is rontott el.
Nem sokkal a gól után Petró újabb védéseket mutatott be, a léc is kisegített minket, de mi is rákapcsoltunk, egyre több lövéssel kísérleteztünk. Az áttörés is meglett, Maneca másodszor verte meg védőjét bal oldalon és a 18. percben már berúgta a helyzetét.
Nem örülhettünk sokáig, mert Nagy Dániel a kapunkba sodorta a labdát – bármilyen testrészével is ért labdához, az nem változtat azon a tényen, hogy a hazai játékost teljesen üresen hagytunk a gólvonalon. 2–1
A második félidőben sokkal inkább meccsben voltunk. Helyzetek azért adódtak így is mindkét oldalon: Petró a támadó lábáról lopta le a labdát ziccerben, Gregoryt pedig úgy húzták vissza, hogy már kapussal szemben rohamozott.
Az érettebb játék gólt eredményezett! A 32. percben labdaszerzés után Gregory megjátszotta Kovács Ádámot, aki begyötörte a labdát a kapuba! 2–2
Hét és fél perccel a vége előtt a Berettyóújfalu elővette az öt a négyet, ám ez eredménytelen volt, helyzetet sem nagyon engedtünk, így lepörögtek az utolsó percek, jöhetett a hosszabbítás.
Nem sokat változott a játék képe a ráadásban sem, illetve annyiban talán mégis, hogy nekünk volt két ígéretes lövésünk az első öt percben. Csakhogy a gólt mi kaptuk. Öreglaki Norbert háromnegyed pályáról az üres kapuba akart lőni, ám próbálkozása felpattant, Nagy Dániel pedig a mi kapunkba perdített közelről.
A hosszabbítás második felében már csak mi jöttünk előre gólkényszerben. Nem volt sok helyzetünk, de Maneca abból is betalált 40 másodperccel a vége előtt, ezzel hatméteres párbajra mentve az összecsapást.
Az nem is indulhatott volna jobban, Petró Martin kifejelte az első próbálkozást! Gregory és Dávid belőtte, egyet hibáztunk, majd Maneca, Lakatos és Kovács Ádám is a kapuba talált. Öt-ötnél Gagyi Sándor hárított, majd Öreglaki lezárta a meccset!
Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc első mérkőzését megnyertük! Folytatás hétfőn 18 órakor a Continental Arénában. A mérkőzésre a ingyenes lesz a belépés!
NB I, a harmadik helyért, 1. mérkőzés
MVFC Berettyóújfalu–A’Stúdió Futsal Nyíregyháza 3–3 (2–1, 2–2, 3–2) – hatméteresekkel 5–6
Berettyóújfalu, v.: Borbás, Kakuk (Minda).
Berettyóújfalu: Mezei – Rábl, Nagy K., Szabó P., Facundo. Csere: Sándor, Erdei Sz., Nagy I., Erdei K., Iszák, Magyari, Nagy D., Daróczi, Duró. Vezetőedző: Trencsényi János.
Nyíregyháza: Petró – Szabó L., Öreglaki, Gregory, Maneca. Csere: Gagyi, Gyulai, Krajnyák, Urr, Haburcsák, Lakatos, Dávid, Kiss, Kovács Á. Vezetőedző: Lovas Norbert.
Gól: Rábl (7.), Nagy D. (19., 45.), illetve Maneca (18., 50.), Kovács Á. (32.).