Rövid szünet után folytatódik a futsal NB I rájátszása. A bajnokság végéhez közeledve egyre kiélezettebb a verseny. Csapatunk a negyedik helyen áll és még mindig van előnye két üldözőjével szemben, de fantasztikus felsőházi kezdés után az utóbbi három fordulóban csak egy pontot szerzett. Az egy döntetlen és a két vereség közül a legutóbbi, Veszprém elleni meccs (1–4) volt különösen bosszantó.

– Nagyon rossz meccsen vagyunk túl, hiszen hazai pályán vereséget szenvedtünk, pedig nem voltak arra utaló jelek, hogy még pontot sem tudunk szerezni – mondta el Lovas Norbert vezetőedzőnk. – Rendkívül dekoncentrált, gyenge teljesítményt nyújtottunk. A hibákat megbeszéltük és továbbléptünk, hiszen jön a Haladás elleni mérkőzés.

Hétfőn a jelenleg is első helyen álló címvédő ellen folytatjuk. Ebben az idényben háromszor találkozunk a szombathelyiekkel. Az alapszakasz hazai meccsén 4–1-re győztünk, az idegenbelin 6–3-ra kikaptunk, majd a rájátszásban, február végén 4–4-et játszottunk a Continental Arénában.

– Hazai pályán már megmutattuk, mire vagyunk képesek ellenük, idegenben még adósak vagyunk ezzel – tett hozzá a mester. – Nagyon jó csapat a Haladás és otthon mindig jól teljesít. Kíváncsi vagyok, hogyan sikerült rendet rakni a fejekben. Ha az ellenük játszott eddigi három meccsből indulunk ki, akkor van ok a bizakodásra, de mindenkinek maximumot kell nyújtania, hogy egyáltalán meccsben legyünk végig, ellenkező esetben nagyon nehéz dolgunk lesz.

A hazai klub a tervek szerint élőben közvetíti a mérkőzést: https://www.youtube.com/watch?v=AXsRydUA1sk&ab_channel=Halad%C3%A1sVSE

NB I, felsőházi rájátszás, 7. forduló
Haladás VSE–A’Stúdió Futsal Nyíregyháza
Szombathely, hétfő, 18.30