Hamarosan megkezdődik az erőltetett menet, vagyis a felsőházi rájátszás, ám előtte már pénteken fontos feladat vár ránk a Magyar Kupában, amiben a legjobb nyolc közé jutásért küzdünk meg.

Ellenfelünk az NB II-es, de remek formában lévő Tiszaföldvár. A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei együttes vezeti a másodosztályú bajnokság Keleti-csoportját, épp a hét elején növelte előnyét a 8–7-es csengeri győzelmével.

– Véghez vittük, amit elterveztünk a szakmai stábbal, a játékosok újra olyan erőnléti állapotban vannak, mint a decemberi szünet előtt – mondta el Lovas Norbert, csapatunk vezetőedzője. – Hétfőn megtekintettük a kupaellenfelünket, izgalmas, ki-ki meccset játszott Csengerben. Van kiindulási alapunk, mire számíthatunk ellenfelünktől.

A rájátszás veszprémi rajtja előtt ez lesz az utolsó mérkőzésünk, kérdés, hogy főpróbának is tekinthető-e a pénteki kupameccs.

– Gyakoroltunk játékelemeket az elmúlt időszakban, ezeket valóban kipróbálhatjuk most tétmeccsen, ám csak akkor, ha megfelelően koncentrálunk és kontrolláljuk a mérkőzést. A továbbjutás az elsődleges célunk, de örülnék neki, ha megmutatnánk abból is valamit, amit gyakoroltunk. Remélem, mindenki úgy áll hozzá a kupameccshez, ahogy kell, hiszen a győzelem a cél – szögezte le a tréner.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

Magyar Kupa, 3. forduló
Tiszaföldvár SE–A’Stúdió Futsal Nyíregyháza
Péntek, 19 óra, Kunszentmártoni Sportcsarnok