Péntek este nehéz feladat várt ránk, hiszen a három forduló után százszázalékos Veszprém vendégeként léptünk pályára. A hazaiak gyorsan megmutatták, hogy nem véletlen az impozáns eredménysor, a mérkőzés elejétől irányították a játékot. Nekünk ebben a helyzetben a védekezésre kellett nagyon koncentráltunk, amit sokáig jól oldottunk meg, sőt, labdaszerzések után veszélyesen visszatámadtunk. Ilyen szituációból a 4. percben Öreglaki Norbert kiszorított helyzetből eltalálta a kapufát, picivel később pedig a ziccerét védte ki Spandler Mátyás.

A 8. percben a korábbi veszprémi, Dávid Richárd a gólvonalról blokkolt egy lövést, a túloldalon Maneca és Öreglaki összjátéka végén előbbi a lécre emelt. Másodpercek teltek el, amikor már Tatai József bombázott a kapufára. Mindkét csapat játékában benne volt a gól, érezhető volt, hogy nem fér bele a hiba. Mi egy figyelmetlenséggel mégis megkönnyítettük a hazaiak dolgát: a 12. percben Everton átadása túl könnyen jutott el Tataihoz, aki nem hibázott közelről (1–0).
Szerencsére nem kellett sokáig bánkódnunk, a következő percben Kovács Erik jó ütemben mozgott a kapu elé, tőle Lakatos Lászlóhoz került a labda, aki habozás nélkül a kapuba lőtt (1–1).

Ezt követően több alkalommal is Petró Martin tartotta az eredményt, a 17. percben azonban ő is tehetetlen volt. Teljesen üresen hagytuk Tatait, a rutinos veszprémi kicselezte kapusunkat és szinte a gólvonalról talált be (2–1). Már az első félidő vége felé megpróbálkoztunk az öt a néggyel, ám nem jártunk sikerrel, miként Gregory átlövései sem akadtak be, így egygólos hátránnyal vonultunk szünetre.

Alaposan bekezdtünk a második játékrészben, aminek lett is eredménye, szép akció végén Kovács Robi lövése egy hazai játékosról pattant a kapuba (2–2). Ezután akadt helyzet itt is, ott is, de megint a Veszprém örülhetett Everton szép gólja miatt (3–2).

Az utolsó tíz perchez érve mindkét fél játéka kapkodóssá vált, ám sajnos úgy tűnt, hogy a hazaiak összeszedettebbek. Petró újabb nagy védései tartották a reményt, az egyenlítésért újra elővettük az öt a négyet. Ezt egy időkéréssel sikerült tökéletesíteni, Gregory alig több mint két perccel a vége előtt bevette ellenfelünk kapuját (3–3). Még a vezetés is összejöhetett volna, ehelyett begyűjtöttük a hatodik faultunkat. Tatai a mesterhármasért és jó eséllyel a győzelemért futott neki a tízméteresnek, amit Gagyi Sándor hárított!

Az őrületesen izgalmas végjátékban már nem született gól, így nagyon értékes ponttal térhetünk haza!

NB I., 4. forduló
1. Futsal Club Veszprém–A’Stúdió Futsal Nyíregyháza 3–3 (2–1)
Veszprém, v.: Vass, Horváth (Héra).
Veszprém: Spandler – Tatai, Everton, Gavrilovic, Gerencsér. Csere: Oswald, Koncsol, Fridrich, Molnár, Dorogi, Bognár, Bencsik, Fellembek, Kiss. Vezetőedző: Fehér Zsolt.
Nyíregyháza: Petró – Öreglaki, Gregory, Dávid, Maneca. Csere: Gagyi, Kovács Á., Krajnyák, Kovács B., Kovács G., Urr, Kovács E., Lakatos. Vezetőedző: Lovas Norbert.
Gól: Tatai (12., 17.), Everton (29.) illetve Lakatos (13.), Dorogi (24., öngól), Gregory (38.).