Nehéz sorsolás ide vagy oda, az első három forduló nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Az egy döntetlen és a két vereség után talán nem közhely kijelenteni, hogy hétfőn csakis a győzelem elfogadható.

Hozzá kell persze tenni, hogy a negyedik meccsünkön sem várható könnyű feladat, hiszen a Rubeolát (5–1), az Aramist (1–3) és a Nyírbátort (7–1) is legyőző, vagyis hibátlan Újpest érkezik a Continental Arénába.

– Szeretnénk végre megszerezni az első győzelmünket – szögezte le vezetőedzőnk, Lovas Norbert.Leszűrtük az első három forduló tanulságait, sokkal több munkát kell elvégeznünk ahhoz, hogy ezeket a topcsapatokat megverjük, vagy legalább legyen esélyünk egy szoros mérkőzésre. Ezt a három meccset tisztáztuk és megbeszéltük, következik az Újpest elleni összecsapás, amit muszáj megnyernünk, de sok munkát kell elvégeznünk, hogy sikert érjünk el. Ellenfelünk jól kezdte a bajnokságot, veszélyes csapat, két külföldivel kiegészülve, akik minőséget képviselnek. Bízom benne, hogy felnövünk a feladathoz és itthon tartjuk a három pontot!

NB I, 4. FORDULÓ
A’Stúdió Futsal Nyíregyháza–Újpest FC
Hétfő, 18.30, Continental Aréna