Fájó mérkőzésen vagyunk túl, ám pozitívum, hogy azon is pontot szereztünk. Mint ismert, múlt pénteken a Rubeola vendégeként léptünk pályára. Rövidebb periódusokat leszámítva magabiztosan játszottunk és már szinte a zsebünkben volt a győzelem, de az utolsó másodpercben kapott góllal 2–2 lett a végeredmény.

– Jó meccset játszottunk idegenben, végig vezettünk és sok ziccert dolgoztunk ki – értékelt Lovas Norbert vezetőedzőnk. – Tartalékosan álltunk fel, sajnos elfáradtunk a végére, hamarabb lezárhattuk volna a mérkőzést. Az utolsó két és fél másodperc volt a probléma, akkor elkövettünk egy koncentrációs hibát. Jókor jött a pofon, tanulság, hogy a lefújás pillanatáig koncentrálni kell. Lehet azt mondani, hogy otthagytunk két pontot, de a hazai 4–6 után, 2–2-t csinálni nem rossz, már csak azért sem, mert a Rubeola jó csapat. Nem éltük meg nagy problémaként az eredményt, megbeszéltük a hibákat, amikkel szerintem nem lesz gond a továbbiakban.

Máris jön a következő mérkőzés, mégpedig az Újpest ellen januárban félbeszakadt bajnoki pótlása. Mindkét csapat helyezése eldőlt, a fővárosiak hetedik helyen zárják az alapszakaszt, míg a mi csapatunk a nyolcadik pozícióban marad.

– Remélem, a sérültek lassan visszatérnek, mindenkinek kell a meccs a lábába – fogalmazott Lovas Norbert. – A szerdai jó felkészülési meccs lesz a rájátszásra, gyakorolni fogunk védekezésben és támadásban is. Az Újpest előrébb jár, mint mi, hat rutinos játékosa van, többen válogatottak közülük, szóval jó csapat, de bízom benne, hogy jó meccset játszunk.

A találkozót szerdán 18.30-kor rendezik a Continental Arénában.

NB I., 18. FORDULÓ
A’ Studió Futsal Nyíregyháza – Újpest FC-220VOLT
Szerda, 18.30, Continental Aréna