Múlt pénteken remek teljesítményt nyújtottunk Veszprémben, így 5–3-ra győztünk, s zsinórban ötödször diadalmaskodtunk! Jelenleg egy csapatnak sincs ilyen hosszú győztes szériája, sőt, ebben a szezonban még egy gárda sem nyert egymás után ötször.

A jelenlegi az NB I-es történetünk második leghosszabb győzelmi sorozata, ennél az előző idényben produkáltunk jobbat, amikor november 10-től január 15-ig (közte egy téli szünettel) egymást követő hét bajnoki összecsapáson szereztük meg a három pontot.

Élvonalbeli meccsen 34. alkalommal diadalmaskodtunk, ezzel pozitívvá vált klubunk NB I-es örökmérlege – a 34 siker mellett 10 döntetlen és 33 vereség áll nevünk mellett.

Zsinórban negyedszer értünk el minimum öt gólt, ezt megelőzően tizenegy olyan mérkőzésünk volt az első osztályban, amin pontosan öt találatot jegyeztünk és huszonnegyedik alkalommal jutottunk el minimum öt gólig.

A listavezető Haladással holtversenyben mi szereztük idáig a legtöbb gólt a bajnokságban (43), a harmadik legjobb a gólkülönbségünk és immáron az ötödik helyen állunk a tabellán, de rendkívül sűrű a mezőny, a második Újpest is csak négy ponttal áll jobban.

Ami az egyéni statisztikákat illeti… Gregory negyvenedik mérkőzésén kezdett az A’Stúdió színeiben (minden sorozatot figyelembe véve), míg Maneca immáron ötvenszer volt kezdő az NB I-ben. Utóbbi holtversenyben vezeti a bajnokság góllövőlistáját (12) és egymást követő ötödik meccsén talált be. Szabó Lajosnak a veszprémi volt a 30. gólja az élvonalban, ennek a felét csapatunknál szerezte meg. Öreglaki Norbert egy hihetetlen álomhatár kapujába érkezett, erről majd később írunk bővebben, előbb legyen meg az a bizonyos rekord!

Gólpasszokban Gregory áll legjobban csapaton belül (9), őt Rafinha és Maneca követi (6-6), de Dávid Richárd is zárkózik (5).

A számok tehát minden téren egyre jobban alakulnak, a feladat az, hogy jövő hétfőn tovább javítsuk azokat!