Újabb fantasztikus győzelmen vagyunk túl! A Nyírbátor 9–1-es kiütésével immáron pozitív a mérlegünk a bajnokságban és feljöttünk felsőházat érő pozícióba. Az NB I-es örökmérlegünk most vált semlegessé, 33 győzelem mellett 10 döntetlent és 33 vereséget jegyzünk idáig az élvonalban.

Ez volt az egymást követő negyedik sikerünk, amivel holtversenyben a második leghosszabb győzelmi szériánkat tapossuk az első osztályban. Tavaly szeptember 25-én kezdtünk el egy végül négy győzelemből álló szériáit, akkor 21–3-as gólkülönbséget produkáltunk, míg az elmúlt négy összecsapáson 29–5-ös gólkülönbséget hoztunk össze.

Pontosan kilenc gólt még nem szereztünk NB I-es bajnoki meccsen. Ez volt a második legtöbb rúgott találatunk élvonalbeli szereplésünk során és a második legnagyobb különbségű sikerünk. Mint ismert, mindkét kategóriában a kettő fordulóval ezelőtti, Rubeola elleni 12–1 volt a csúcs.

Bizakodásra adhat okot, hogy jelenleg a Haladással együtt miénk a legtöbb szerzett gól a bajnokságban (38), valamint egymás után harmadszor is csak egy találatot kaptunk.

A válogatott programja miatt most rövid szünet kezdődött, majd október 11-én, a Veszprém ellen ott kellene folytatnunk, ahol múlt pénteken abbahagytuk!