Hétfő este megszereztük második győzelmünket a szezonban, ráadásul olyan különbséggel múltuk felül a Rubeolát, ami önbizalmat adhat a folytatásra.

Mint ismert, hét különböző gólszerző összesen 12 találatot jegyzett, így nyertünk 12–1-re. Az NB I-ben sosem voltunk még ilyen eredményesek, de klubunk teljes történetében sem sűrűn fordult elő ekkora góleső. Négy évvel ezelőtt még az NB III-ban vertük meg a Gyulaházát 13–5-re, 2021. szeptemberében pedig az NB II-ben 12–4-re nyertünk a Kincsem Futsal ellen. Érdekesség, hogy a hétfőn gólt szerző Kovács Róbert az említett, Kincsem elleni meccsen is betalált kétszer.

Összességében most értük el a legnagyobb különbségű győzelmünket.

Az élvonalban eddig 8 gól volt a rekordunk egy találkozón.

Amióta az első osztályban szerepelünk, bajnokin csak a Haladás jutott 12 gólig: az előző idényben a PTE-PEAC ellen (12–0), míg a 2022–23-as évadban az ELTE-BEAC vendégeként (1–12).

Hétfő este 40 perc alatt szereztünk annyi találatot, mint a szezonban eddig összesen, ezzel végre pozitívra fordult a gólkülönbségünk.

Ebben a szezonban most kaptuk a legkevesebb gólt. Ebben még van hová fejlődni, ha a tavalyi szintet akarjuk elérni, az előző idényben ugyanis tizenkét olyan bajnoki mérkőzésünk volt, amin legfeljebb egy gólt engedtünk az ellenfélnek.

Ami az egyéni számokat illeti: Maneca ötvenedszer kezdett a Stúdió színeiben és bajnokin harmadszor triplázott (legutóbb az előző fordulóban), míg a duplázó Öreglaki Norbert a huszadik NB I-es találatát jegyezte csapatunkban.