Az első lépés után máris jöhet az újabb, vagyis abban bízunk, hogy négy nappal az első győzelmünk után a második sikerünket aratjuk!

– Végre megszereztük az első győzelmünket, ami nagyon fontos lépés volt afelé, hogy visszatérjünk a régi formánkhoz – utalt Lovas Norbert vezetőedzőnk a Magyar Futsal Akadémia elleni 3–2-es sikerre. – Eggyel nyertünk, ami nem így indult, hiszen nagyon jól kezdtünk, ám sajnos megint buta hibával visszahoztuk az ellenfelet a meccsbe, később ki is egyenlítettek a hazaiak, de a második félidőben összességében a mi akaratunk érvényesült, az öt a négyben pedig jól védekeztünk. Nem volt egyszerű, de az ilyen, nehezebb sikerek talán még jobban összekovácsolják a csapatokat. Most már a játékosok is látják, mire van szükség a győzelmekhez.

Hétfőn is koncentrálnunk kell, hogy ne érjen minket meglepetés. Az újonc Rubeola lesz az ellenfelünk, amely ebben az idényben még nem szerzett pontot, 5–29-es gólkülönbséggel utolsó helyen áll.

– Az MFA-hoz hasonló erősségű csapattal játszunk, a Rubeola is fiatal, lendületes gárda. Mindent megteszünk, hogy itthon tartsuk a három pontot, bízom benne, hogy nem leszünk görcsösek és nagyon örülnék annak, ha végre kapott gól nélkül hoznánk le egy meccset – tette hozzá vezetőedzőnk.

A mérkőzés 18.30-kor kezdődik a Continental Arénában. A helyszínen egy órával a kezdés előtt nyit a jegypénztár, ám lehetőség van elővételben is tikettet vásárolni az alábbi oldalon: https://nyiregyhazielsport.funcode.hu/events/88148

NB I, 6. FORDULÓ
A’Stúdió Futsal Nyíregyháza–Rubeola FC
Continental Aréna, hétfő, 18.30