Csütörtök este fontos győzelmet arattunk Budapesten. Minden győzelemnek megvan persze a jelentősége, ám ezúttal valóban nagy szükségünk volt már egy sikerélményre. Abban bízunk, hogy a Magyar Futsal Akadémia elleni 3–2-es sikerrel megindulunk a gödörből felfelé és az első győzelmet gyorsan újabbak követnek majd.

Mindenekelőtt azonban emlékezzünk meg a csütörtöki diadalról!

Mint megírtuk, csapatunk összes gólját Maneca jegyezte. Brazil játékosunk csütörtöki harmadik találata a 45. gólja volt az NB I-ben, hazánkban másodszor fordult elő vele, hogy egy meccsen triplázott – az első ilyen 2023. májusában volt, ugyancsak az MFA ellen.

Ez volt csapatunk harmincadik győzelme az élvonalban, ebből a tizenkettedik idegenben. Érdekesség, hogy történetünk első NB I-es sikerét is a budapesti Sport11-ben jegyeztük az akadémisták ellen. A fővárosi riválissal szemben 6-0-1-re módosult az első osztályú mérlegünk.

Nyolcadszor nyertünk egygólos különbséggel, ebből harmadszor jegyeztünk 3–2-es győzelmet. Mondják, hogy sokszor nagyobb értéke van a kiszenvedett győzelemnek, mint a nagy különbséggel behúzott meccsnek. Nos, ötödször történt meg, hogy vesztes vagy egálállásból mi szereztük meg az utolsó gólt. Reményeink szerint ez a siker valóban erőt ad a csapatnak és megindít minket a céljainkhoz vezető úton.