Hétfő este értékes döntetlennel (2–2) indítottuk a futsal NB I 2024–2025-ös idényét. Mint ismert, Rafinha góljával mi szereztünk vezetést a Berettyóújfalu ellen játszott idegenbeli mérkőzés elején, innen fordítottak a hazaiak, ám a 37. percben Szabó Lajos megszerezte a pontot érő gólt.

Csapatunk történetének ez volt a tizedik döntetlenje az élvonalban. Ez a szám úgy jön ki, ha az MVFC elleni bronzcsata első meccsének rendes játékidőben elért eredményét is számítjuk. Összességében a 16. olyan NB I-es bajnokink volt, amin idegenben pontot szereztünk.

Harmadszor fordult elő olyan, hogy hátrányban voltunk a Berettyóújfalu ellen és sikerült minimum döntetlenre menteni az összecsapást.

A 15. első osztályú bajnokinkon szereztünk pontosan kettő találatot, ezek közül negyedszer végeztünk 2–2-es végeredménnyel.

Gólszerzőink közül Szabó Lajos a 12. NB I-es találatát jegyezte nyíregyházi játékosként, míg Rafinha összességében a 110. NB I-es gólját lőtte hétfőn – százkilencet a Mezei-Vill futsalosaként, utóbbit pedig ugyancsak Berettyóújfaluban, de immáron az A’Stúdió mezében.