Örömmel jelentjük be, hogy újabb, válogatott tapasztalattal rendelkező játékost szerződtettünk!

Fridrich Dávid a 2010-es évek közepén élcsapatnak számító Dunaferr tagjaként mutatkozott be a futsal NB I-ben és vált meghatározó játékossá, majd 2020-ban Veszprémbe igazolt, ahol bajnoki bronzérmet és Magyar Kupa-győzelmet ért el. A 30 éves játékos 2017-ben játszotta első mérkőzését a magyar válogatottban és még tavaly tavasszal is lehetőséget kapott a nemzeti csapatban.

– Mindenképpen szerettem volna a jövőképemmel azonos csapathoz igazolni, ahol látom a saját szerepemet, feladatomat a klub fejlődési folyamatában – mondta el Fridrich Dávid. – Amikor Hepp Tamás, valamint Lovas Norbert felkerestek és felvázolták a következő egy-két év terveit, Nyíregyháza rögtön az első helyre ugrott a lehetőségek listáján, az pedig már hivatalos is, hogy zökkenőmentesen sikerült megegyezni, így immáron az A’Stúdió színeiben dolgozom a minél fényesebb éremért!

– Abszolút pozitív az eddigi benyomásom, néhány embert a válogatottnak köszönhetően jobban is ismertem, de a többiek is teljesen nyitottan és barátságosan fogadtak, így talán könnyebb is lesz a beilleszkedésem. Az a célunk, hogy jövő nyáron nem egy, hanem kettő vagy akár három kis zászló lógjon a Continental Aréna falán, szóval mindenképpen azért fogok, fogunk dolgozni minden egyes nap, hogy mindkét sorozatban minél fényesebb éremért játszhassunk. Emellett az egyéni célom az, hogy új játékosként, egy új közegben stabil alapemberré váljak, ezzel segítsem a csapatot a közös céljaink elérésében, legyen szó gólokról, gólpasszokról vagy akár egy-egy fontos szerelésről – tette hozzá új igazolásunk.