Az elmúlt napokban egymás után jelentettük be, hogy az előző idény bronzérmes csapatából kik maradnak az A’Stúdiónál. Ez a sor három tehetségünkkel, Urr Dániellel, Gyulai Józseffel és Kiss Zalánnal lezárul.

Az utánpótlás-válogatott Urr Dániel idén májusban töltötte be a 18. életévét. Már a 2022-23-as idényben is csapatunk tagja volt, ám számára alighanem az elmúlt szezon marad örökké emlékezetes. Dani a Magyar Futsal Akadémia ellen december 7-én játszott összecsapáson megszerezte élete első gólját a felnőtt NB I-ben, a bajnokság végén pedig bronzérmet ünnepelhetett. A 22-23-as szezonban 67 találattal ő volt az MLSZ U17-es országos bajnokságának gólkirálya, az előző idényben pedig mindössze négy meccs kellett neki ahhoz, hogy 24 gólt lőjön a Regionális Észak-keleti bajnokságban.

A 21 éves Gyulai József is itt volt már az újoncszezonunkban, ám az elmúlt időszakban többször is sérülés nehezítette a dolgát. Az előző évad második felében újra csatlakozott gárdánkhoz és most már egészségesen küzdhet meg azért, hogy minél több lehetőséget kapjon a felnőttek között.

A két említett játékosnál is fiatalabb Kiss Zalán, aki még csak 17 éves. Ő is a felnőttekkel készült már az előző szezonban is, de az utánpótlásban kapott nagyobb szerepet, amit ki is használt: a regionális U17-es bajnokságban összesen 29 gólt szerzett.