Nem tudunk kifogyni a jó hírekből!

A kedden bejelentett Maneca idén sem marad egyedül, ugyanis honfitársa, az NB I gólkirálya, Gregory a következő idényben is csapatunkat erősíti!

Gregory Costa dos Santos tavaly nyáron érkezett Nyíregyházára, egy-két „bemelegítő” meccs után szeptember végétől kezdte az igazi arcát megmutatni: előbb a Magyar Futsal Akadémia ellen triplázott, majd két góllal vette ki részét a Haladás legyőzéséből, de később olyan mérkőzése is volt, amin négyszer köszönt be. Ezután is zsákszámra ontotta magából a gólokat, az alapszakaszban és a felsőházi rájátszásban összesen 33 találatig jutott, ezzel ő lett az NB I gólkirálya! Brazil játékosunk a bronzcsatában is odatette magát, a párharc első hazai összecsapásán három gólt szerzett.

– Az előző szezonban nyújtott csapat- és egyéni teljesítményem miatt nagyon boldog voltam – árulta el Gregory. – Nem kezdtük valami jól a szezont, de rengeteget dolgoztunk és a legjobbkor nőttünk fel. Örülök, hogy folytathatom a munkát. Remélem, hogy a következő idényben is tartani tudjuk ezt a szintet, sőt, minden tekintetben fejlődni fogunk! Köszönöm a szakmai stáb, a vezetőség és az elnök úr bizalmát, mindent megteszek, hogy megfeleljek az elvárásoknak és elérjük a kitűzött célunkat!