Erre a hétre is csupa jó hírt tartogattunk! Örömmel jelenthetjük be, hogy Szabó Lajos az A’Stúdió játékosa marad!

Laló tavaly ősszel érkezett csapatunkhoz, kisebb kihagyás után kezdett el újra futsalozni. Az idény második felére olyan jó formába lendült, hogy tavasszal már a válogatottban is bemutatkozhatott. Novemberben triplázott Nyírbátorban, de gólszerzésben is inkább a szezon vége felé – a legfontosabb időszakban – remekelt: a rájátszásban két meccsen is gólt lőtt a Haladásnak, a Berettyóújfalu elleni bronzcsatában pedig négy találatot jegyzett.

– Az előző szezon nagy változást jelentett számomra, mivel nagyon rövid idő alatt kellett felvennem a futsal NB I ritmusát és beilleszkednem a csapatba – mondta el Szabó Lajos. – Sok segítséget kaptam a rutinosabb játékosoktól, szerintem ezért tudtam a vártnál jóval hamarabb formába lendülni és teljesen átállni a futsalra. Nagyon örülök neki, hogy a szövetségi kapitány is felfigyelt a teljesítményemre és bemutatkozhattam a szlovákiai tornán! Ez az év volt a legsikeresebb eddigi karrierem során, mikor ide szerződtem, nem gondoltam, hogy a szezon végén bronzérmet ünnepelhetek!

– A maradáson nem sokat gondolkodtam, mivel a vezetőség már tavaly felvázolt egy többéves tervet, ami szimpatikus volt, és aminek szeretnék a részese lenni! A motivációm egyértelműen az, hogy a csapat húzóembere legyek és minél jobb teljesítménnyel segítsem a klubot. Bízom benne, a következő szezonban is éremért játszhatunk, remélem, még fényesebbért! Az is motivál továbbá, hogy a válogatott keretében maradjak. Ezért is meg fogok tenni mindent – árulta el a 23 éves játékosunk.