Mára is jutott egy remek hír: újabb rutinos játékosunkkal, Öreglaki Norberttel is szerződést hosszabbítottunk!

A sokszoros válogatott játékos tavaly nyáron érkezett Nyíregyházára és azonnal beverekedte magát a kezdőcsapatba, összesen 33 bajnokin volt az első négyes tagja. Az egykori gólkirály a brazil játékosaink után a csapat legeredményesebb tagja volt, 17 találatot jegyzett a bajnokságban, négy meccsen is duplázott és kétszer is betalált a bajnok Haladás ellen.

– Nehéz döntést hoztam tavaly nyáron, de nagy motivációval érkeztem és véleményem szerint egyénileg, valamint csapatszinten is hétről-hétre javultunk, tudtunk fejlődni – mondta el Öreglaki Norbert. – Voltak benne hullámvölgyek, de hála a jó égnek, több volt a hullámhegy és ennek köszönhetően a szép sikerek, amiért rengeteget dolgoztunk. Ezt egy bronzéremmel tudtunk megkoronázni, ami hatalmas eredmény!

– Azt a döntést már nem volt nehéz meghozni, hogy maradjak, mert minden körülmény és szempont adott egy újabb sikeres szezonhoz, illetve a család és a párom is támogatta a döntésemet. A legfontosabb, hogy minden egyes nap fejlődjünk és motivált, sikeréhes legyen a csapat! Úgy érzem, nyáron sikerült kipihenni magam testileg és szellemileg egyaránt, ugyanolyan elánnal és motivációval várom a mostani szezont. Próbálom a legjobb tudásomat adni minden edzésen, meccsen, ezáltal jó játékkal, gólpasszokkal, gólokkal segíteni a csapatot egy újabb sikeres szezonhoz!