Nagy különbségű idegenbeli vereség után csütörtök este, hazai pályán rendezendő megyei rangadón szeretnénk javítani. Az ellenfél az ugyancsak újonc, ám rutinos játékosokat foglalkoztató Nyírbátor lesz.

A bátoriak az első fordulóban legyőzték a Rubeolát (4–1), azóta kikaptak a Kecskeméttől (7–2), a Veszprémtől (1–4), a Magyar Futsal Akadémiától (4–2) és múlt pénteken a Berettyóújfalutól (4–6). Hozzánk hasonlóan három ponttal állnak tehát, mindkét gárda 13-13 gólt szerzett idáig, ők hárommal kevesebb gólt kaptak.

– Tudtuk a kezdetekkor is, hogy topcsapatok ellen lehet ennyi különbség, ám eddig sikerült eltüntetnünk – tekintett vissza még a Haladás elleni mérkőzésre Lovas Norbert, csapatunk vezetőedzője. – Ez a meccs nem jól sikerült, tisztában vannak vele a játékosok is. Próbálunk a frissítésre koncentrálni, valamint arra, hogy ezt a mérkőzést elfelejtsék, és odategyék magukat a megyei rangadóra. Újonc csapat ellen játszunk, de nem újoncokból áll az ellenfél, hiszen román és magyar válogatott játékosokkal van teletűzdelve. Nagyon nehéz dolgunk lesz, mert rutinos játékosokkal találkozunk. Megpróbáljuk velük is felvenni a versenyt, meglátjuk, a hétfőn megtett ezer kilométert és a vereséget hogyan tudjuk kipihenni, illetve a Szombathelyen látott jó dolgokat átvinni. Remélem, a szebbik arcunkat mutatjuk. Nem adjuk fel, és bízom benne, hogy jó mérkőzést játszunk.

A találkozó 19 órakor kezdődik a Continental Arénában, de felhívjuk a kedves szurkolók figyelmét, hogy időben érkezzenek!

NB I., 6. forduló
A’Stúdió Futsal Nyíregyháza–Nyírbátori SC
Csütörtök, 19 óra, Continental Aréna

Fotó: Kohut Árpád