Kedden az előző idényben bronzérmes DEAC-cal, pénteken az ezüstérmes Berettyóújfaluval játszottunk felkészülési meccset – ezúttal hazai pályán, a Continental Arénában.
Varga Dániel igazoltan volt távol, ő ezen a napon kötötte össze életét kedvesével. Ezúton is sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Fiatal csapatunkban Komlósi Péter személyében egy új próbajátékos is lehetőséget kapott az egyébként ugyancsak sok fiatalt felvonultató, de teljes csapattal érkező Hajdú-Bihar megyeiek ellen. A mérkőzés nagy részében stabilan védekeztünk, viszont ha hibáztunk, azt azonnal megbüntették a vendégek. Nekünk is megvoltak a helyzeteink, az egyiket 0–2-nél, egy gyönyörű akció után be is fejezte Kovács Róbert.

A Berettyóújfalu a második játékrész elején növelte előnyét, majd a hajrában Kovács Róbert a kapufa érintésével vágott be egy büntetőt.

Ezen a meccsen rengeteg ígéretes akciót mutattunk be és szuflával is jobban bírtuk, mint legutóbb. Újabb hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk.

Felkészülési mérkőzés
A’Studió Futsal Nyíregyháza–MVFC Berettyóújfalu 2–3 (1–2)
Nyíregyháza: Hegyes – Kovács R., Kovács E., Lakatos, Lakatos P. Csere: Kovács G., Ladányi, Gyügyei, Krajnyák, Komlósi, Petró, Bagdi, Szabolcsi. Vezetőedző: Lovas Norbert.
Gól: Kovács R. 2.